GPS lokalizátor

ZABEZPEČTE SVÉHO VETERÁNA
POMOCÍ GPS LOKALIZÁTORU
VÍCE INFORMACÍ NA AUTOPROFI.CZ

 

BAT Loc EU12 je bateriový GPS/Glonass/GPRS lokalizátor pro systém GPS Loc se SIM kartou a 12 měsíční lokalizační službou v rámci zemí celé EU.

BAT Loc je malý lokalizátor určený na lokalizaci, střežení nebo na dohledání odcizeného vozidla, zboží nebo jiného majetku. Na určení polohy využívá družicové polohové systémy GPS a GLONASS. V případě nedostupnosti družicových signálů (například v budově anebo garáži) je lokalizace zabezpečená z GSM sítě pomocí rozpoznání přihlášených BTS stanic.

Provozní režimy BAT Loc

Standardní režim | lokalizátor zasílá svoji aktuální polohu v pravidelných 24 hodinových intervalech. Uživatel si může prostřednictvím přehledné mobilní aplikace zkontrolovat polohu svého vozidla či jiného sledovaného předmětu.

Sledovací režim | v případě ztráty nebo odcizení vozidla může uživatel na dálku aktivovat režim sledování. Při nejbližším připojení na server lokalizátor přijme povel na sledování a začne periodicky v 10 minutových intervalech vysílat svoji aktuální polohu, čímž urychlí lokalizaci a dohledání vozidla.

Návody

Hlavní vlastnosti zařízení

Nepotřebuje externí napájení | je napájené výhradně z interní baterie, ze které dokáže pracovat ve standardním režimu až 2 roky.

Nepotřebuje odbornou montáž |stačí ho umístit na skryté místo.

Není možné ho vyhledat detektorem signálu | díky provoznímu režimu vysílání je lokalizátor většinu času v režimu spánku, vysílá pouze v nastavenou dobu.

Šetří baterii | po probuzení z režimu spánku se lokalizátor jen na nevyhnutelnou dobu připojí na server, odešle svoji aktuální polohu a znovu přejde do režimu spánku.

Funkce zařízení BAT Loc

Provoz zabezpečen pouze interní baterií | není třeba žádné externí napájení ani dobíjení nebo častou výměnu baterií.

Automatická kontrola funkčnosti | server upozorní uživatele v případě ztráty spojení s lokalizátorem.

Režim detekce pohybu | je určený na střežení statických objektů.

Upozornění na slabou baterii | systém automaticky zašle upozornění prostřednictvím mobilní aplikace nebo e-mailem.

Lokalizátor využívá servery systému GPS LOC

imac gallery5 2015Komunikace se servery probíhá prostřednictvím GPRS datového spojení.

Každé zařízení má přidělený uživatelský účet, kde si uživatel může řídit všechna svá lokalizační zařízení přes komfortní uživatelské rozhraní. Přístup k tomuto účtu je zabezpečený pomocí jména a hesla. Servery GPS LOC využívají nejvyšší ochranu pomocí SSL protokolu s certifikátem EV proti zachycení hesla, jaké využívají i banky při zabezpečování ochrany účtů internetbankingu.

Prostřednictvím tohoto webového uživatelského rozhraní je možné sledovat online polohu, historii, nastavovat upozornění, prohlížet hlášení pro své lokalizátory, měnit parametry a nastavení i jiných modelů lokalizátorů, které systém GPS LOC podporuje.

Mobilní aplikace GPS Loc je dostupná pro chytré telefony s operačním systémem Android a iOS. Pomocí této aplikace má uživatel možnost pohodlně a jednoduše zabezpečit ochranu vozidla, zboží nebo jiného svého majetku. Aplikace přijímá hlášení a upozorní uživatele na sledovanou událost prostřednictvím notifikace i akusticky. Upozornění je zobrazené i v případě, že v mobilním telefonu aplikace GPS Loc není spuštěná. Umožňuje manuálně anebo automaticky zapínat střežení sledovaného objektu.

Prodloužení předplacené služby

map bat

S blížícím se koncem předplaceného období dostane uživatel včas automatické upozornění. Následně si může jednoduše objednat prodloužení předplacené služby na přenos dat v systému GPS Loc na období dalších 12 měsíců. Služba lokalizace polohy platí pro území EU + Švýcarska.

VÍCE INFORMACÍ