Představení nové knihy: 1983 Vojtěch - Enge

Velice rádi bychom vás pozvali v sobotu 3.9.2022 na Ferdinand Porsche Festival, který se uskuteční v libereckém Sportovním areálu Vesec, kde vám představíme velmi zajímavou novou knihu.

V průběhu největšího setkání sportovních a závodních automobilů Porsche, ale i různých historických vozidel, nám motoristický fotograf, moderátor a spisovatel Martin Straka, představí svoji novou a obsahem jedinečnou knihu vzpomínek na liberecké automobilové závodníky Zdeňka Vojtěcha a Břetislava Enge. Kniha připomene jak jejich počáteční úspěchy s vozy Škoda, ale především jejich mimořádnou sezónu 1983, kdy s voem BMW závodili s těmi nejlepčími piloty Evropy v seriálu Mistrovství Evropy.

Představení kniha proběhne za účasti synů obou jmenovaných, Štěpána Vojtěcha a Tomáše Enge, a bude doplněna promítáním mnoha fotografií na velkoplošné televizy.

Chybět nebude ani možnost představovanou knihu si zakoupit a při autogramiádě si ji nechat podepsat jak autorem, tak i Štěpánem a Tomášem. Vynikající komentář Martina Straky vám přinese nezapomenutelný zážitek.

Vstup pro pěší návštěvníky je zdarma. V případě, že přijedete až do areálu automobilem, tak parkovné stojí 100 Kč.

Arel-1
Arel-2
IMG9651