Po 10 letech opět jedinečná akce v ČR - BRNO GRAND PRIX REVIVAL

Československému automobilovému klubu pro Moravu a Slezsko se po 10 letech opět podařil jedinečná počin, kdy pozval na Masarykům okruh do Brna ve dnech 13.-14.července 2024 jedinečnou plejádu historických závodních automobilů z celé Evropy, včetně vozů Formule 1.

Závodní akce, která ve střední Evropě nemá obdobu :: 100 let automobilového závodění v jednom víkendu na Masarykově okruhu :: Nejprestižnější evropské závodní série historických automobilů :: Od meziválečných vozů Grand Prix po klasickou Formuli 1 :: Skutečné závodění s časomírou.

Součástí programu bude také Exhibice československých formulí a závodních motocyklů. Vypsáno bude celkem 5 jízd v délce trvání cca 15 minut pro historické závodní cestovní vozy (s kapacitou 50 aut), formule a placky (s kapacitou 50 aut) a motocykly a sidecary (kapacita 70 strojů).

Pro fanoušky a majitel historických automobilů budou zřízeny Klubové expozice a jízdy. Přijeďte na Brno Grand Prix Revival jako klub! Nebude to tak velké, jako na Le Mans Classic, kam jezdíme rádi, ale chceme mít nejhezčí a nejkomplexnější klubovou výstavu historických a klasických aut do roku výroby 1990 po vzoru velkých motoristických akcí.

Online vstupenky najdete na: VSTUPENKY NA BRNO REVIVAL

Registraci klubu a klubových vozidel najdete na: KLUBOVÉ EXPOZICE A JÍZDY