Nerezové nárazníky pro automobilové veterány

Je to s podivem, ale viatnamská společnost BAMPER AUTOMOBILE již několik let vyrábí velmi kvalitní nárazníky na hisotrické automobily, z leštěného nerezového plechu.

V jejich sortimentu jsou nárazníky na vybranné modely automobilů BMW, Borgvard, Bristol, Citroen, Datsun, Ferrari, Fiat, Ford, Jaguar, Jensen, Lancia, Maserati, Mercedes-Benz, MG, Opel, Renault, Rolls Royce, Saab, Swallow, Triumph, Volkswagen, Volvo. Ceny nejsou na použitý materiál nijak vysoké a pohybují se od 15 do 25 tisích Kč, ze kompletní sadu (přední i zadní márazník), podle náročnosti výroby a počtu jednotlivých kusů.

V minulosti tato firma své nárazníky vyráběla na objednávku a zájemci odesílala nejpozději do měsíce. Letos se ale tato firma zřejmě dostala do nějakých problémů a dodávky náárazníků se stále více zpožďují.

Proto bych vás chtěl upozornit při objednávání nárazníků na velkou obezřetnost, abyste své peníze neodeslali, a marně nečekali na dodávku. V případě vaší nedůvěry se můžete obrátit na českou firmu, které tyto nárazníky objednává již několik let ve větších počtech najednou a tím snižuje náklady na drahou dopravu. Navíc své nárazníky zaplatíte až při převzetí, když přijdou do České republiky. Bohužel, i této firmě se nyní dodávky nárazníků z Vietnamu stále více zpožďují.

Zde si můžete prohlédnout celý sortiment nárazníků firmy BAMPER AUTOMOBILE

Pražskou firmou je: SYNTEGO s.r.o., která nabízí na automobilové veterány i autorádia v retro stylu, zajíémavá retro kola a různé náhradní díly.