Vláda vyhlásila mimořádné uvolnění pro historická vozidla

Konečně Česká vláda dostala rozum a umožnila majitelům historických vozidel volné jízdy po celé České republice.

Vláda se rozhodla, vědoma si toho, že všichni občané České republiky nad 60 let jsou již očkováni, a tudíž jim napadení Coronavirem nehrozí, že úplně stejně na tom jsou určitě i historická vozidla starší 30 let.

Proto od dnešního dne, 1.4.2021 uvolnila průjezd historických vozidel po celé České republice, bez potřeby jakýchkoli dalších povolení od zaměstnavatele, farního úřadu nebo manželky. Policejní hlídce na hranicích jednotlivých okresů bude postačovat předložení technického průkazu, prokazujícího rok narození vašeho vozu, který je starší 30 let. Buďte tedy při svých velikonečních výletech v klidu, pokud pojedete třeba jen škodovka 120 L. Prosíme všechny zastavené o trpělivost a schovívavost, pokud bude policejní hlídce trvat delší dobu, než si na prstech všech rukou, které společně budou mít, přepočítají stáří vašeho vozu, ale věřte, že to zvládnou, stejně jako počítače prodávající dálniční známky, nebo sčítající náš národ. Pokud by to ale nezvládali, mají povoleno zatelefonovat na ústředí, kde je připraveno dalších 50 policistů s kalkulačnami, kteří prošli mimořádným školením uvolněných učitelek 1.stupně a ti již budou opravdu bezchybní.

Přejeme všem veteránistům šťastnou cestu a věřte, že příští týden odjíždí náš milovaný předseda vlády pan Babiš, a jeho pravá ruka pan ministr dopravy Havlíček do Bruselu, aby pro historická vozidla vyjednali od 1. května volný průjezd po celé Evropské unii.

Potěšilo vás to? Prdlajs, teda vlastně APRÍL !!!