KOLEM ČESKÉ KOTLINY 2021

Od 1. dubna se již můžete přihlásit na velmi zajímavou dálkovou jízdu pravidelnosti, dlouhou skoro 1 500 km "Kolem české kotliny", za 7 dní a s libovolným startem. Můžete vyrazit kdykoli od května do září a s vlastním výběrem startu, dle nabídky pořadatele.

Soutěží se v pravidelnosti a spolehlivosti. Celá trasa měří skoro 1500 km a je rozdělena na 35 různě dlouhých úseků. Můžete jet v rámci bezpečnosti pouze za denního světla, od 7:00 do 20:00 hodin. Hodnotícím kritériem je rovnoměrná průměrná rychlost v jednotlivých úsecích, kterou si ale sami stanovíte. Trasu je potřeba absolvovat nejdéle za 7 jízdních dnů. Můžete jet jen sami jedním autem nebo se domluvit s partou kamarádů a dát dohromady víc vozů. Můžete začít kterýmkoliv úsekem na trase. Můžete jet kdykoliv v období 1.5. – 30.9.2021. Startovné je pouhých 500 Kč.

Můžete soutěž absolvovat najednou (za týden) nebo si ji rozdělit na denní úseky a ty absolvovat, kdykoliv se vám to hodí. Při tom všem možná poznáte spoustu krásných míst, která vám zatím zůstávala skrytá. Jediné, co potřebujete, je veterán, vyrobený do roku 1970, telefon s fotoaparátem a odhodlání. Jo, a ještě peníze na benzín ...
 
Já osobně jsem již přihlášený a čekám jen na to, kdy vláda povolí otevřít restaurace a hotely, bych se cestou nemusel krmit konzervami a spát ve stanu vedle auta. Ale rozhodně to pojedu. Pojedete také?
 
Více informací o akci najdete na: www.koceko.cz