Kaleidoskop slavných vozů Škoda 1:43

Exkluzivní kolekce kovových modelů škodovek, v měřítku 1:43 je nyní nabízena italským nakladatelstvém De Agostini. Celá kolekce bude obsahovat 80 různých modelů Škoda od padesátých let po současnost, s mnoha zajímavými modifikacemi.

04 SPARTAKAčkoli je první nabízený model Škoda 1200 za zaváděcí cenu 69 Kč a druhý model vozu Škoda Spartak za 179,.Kč, tak další obejdnané modely vým již budou chodit za cenu 279 Kč. Pokud si nebudete chtít objednat všchny modely, tak pří koupi přes pult, budou modely o 20,-Kč dražší, tedy za 299,- Kč. I za takovou cenu budou stále mnohem levnější, než podobné modely prodává společnost ABREX.

Vše je navíc vždy doplněno zajímavým textem z historie určitého modelu, který právě máte v ruce. To ABREX nanabízí. Je veliká škoda, že právě český výrobce modelů Škoda, který je podporován samotnou automobilkou, sběratelům psanou historii jednotlivých modelů neumi nabídnout.

Pokud jste tedy škodováckými fandy, tak neváhejte a plňte si vyrtínkykrásnými modely historických i současných škodovek.

Více informací najdete na: https://www.deagostini.com/cz/

03 SEDAN